044-103790 info@elkontakten.se

Elektriker i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad & Hässleholm

Elkontakten har duktiga elektriker i Kristianstad, Hässleholm, Sölvesborg och Bromölla som utför alla typer av arbeten. Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt inom el, tele och data. Inget projekt är för litet eller för stort för våra elektriker i Sölvesborg, Kristianstad, Hässleholm eller Bromölla.

Allt vi gör i dag involverar elektronikprodukter så som i hemmet, jobbet, skolan, affären mm. En stor del är då säkerhetsaspekterna på att elen är säkert och tryggt installerade. Vi rekommenderar därför att ni tar kontakt med oss som behöriga elektriker.

Att utföra elinstallationer kan vara farligt och ge stora konsekvenser och därför är det alltid bättre att låta utbildade och erfarna elektriker utför arbetet.

​Våra elektriker i Bromölla, Sölvesborg,  Hässleholm & Kristianstad är utbildade

Vi på Elkontakten vet hur viktigt det är att ha en kunnig elektriker, ett litet fel kan vara livsfarligt. Vi jobbar därför alltid med säkerheten i fokus. Du som kund kan alltid känna dig trygg med att ditt elsystem fungerar som det ska, då alla våra elektriker i Kristianstad, Sölvesborg, Hässleholm och Bromölla, är utbildade och certifierade.

Kontakta våra elektriker i Bromölla, Kristianstad, Sölvesborg & Bromölla

Låt våra elektriker i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg hjälpa dig med din elektronik. Om du vill få kontakt med en av våra elektriker, hör av dig på telefonnummer 044 - 103790

11 + 14 =