044-103790 info@elkontakten.se
Laddbox

KONTAKTA OSS DIREKT

Vi säljer och installerar laddbox i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg med omnejd

Elkontakten säljer och utför installationer av laddboxar till privatpersoner samt företag i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg med kranskommuner. I dagens marknad blir elbilar allt större och då viktigare med välfungerade laddstationer. Vi eftersträvar alltid efter att hålla en hög precision och en bra lösningsförmåga på våra produkter. Vårt mål är att se till så att du som kund är nöjd, vilket har resulterat i att vi har laddboxar för att matcha ditt behov.

Funktionell och smart laddbox

Elkontakten erbjuder stilrena laddboxar i Bromölla, Kristianstad och Sölvesborg från svenska märket GARO. Laddboxarna är flexibla och funktionella att använda samt enkla att montera på vägg eller stativ. De är skapade för att stå emot olika väderförhållanden i Skåne. GARO är speciellt framtagen för laddning av laddbara fordon och därmed säkerställer en enkel och pålitlig laddning. Självklart är GAROs laddboxar ISO-certifierade för kvalitet och miljö. Är du osäker vilken produkt som passar dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt.

Laddbox för privatpersoner och företag i Bromölla, Kristianstad och Sölvesborg med omnejd

Vi tillhandahåller laddbox som ger en effektiv och säker laddning i anslutning till din bostad som privatperson. Med GARO laddbox kan du bland annat smidigt koppla upp dig via bostadens trådlösa nätverk samt hindra obehöriga för användning av boxen. Dessutom säkerställer den att inte överbelasta husets säkring med en dynamisk lastbalansering. Genom att göra det enklare och tryggare erbjuder Elkontakten installation av boxarna.

Kontakta oss för mer information om våra laddboxar

För installation och beställning av laddbox i Bromölla, Kristanstad och Sölvesborg med kransområden, kontakta oss redan idag. Vårt mål är att göra dig nöjd samt se till att säkerheten kommer först! Elkontakten hjälper dig att hitta rätt laddbox som passar din bil och ditt behov. Du kan kontakta oss via vårt formulär nedanför. Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKT

Referenser

Ett urval av referenser syns här inom kort!

Vi har bland annat utfört
arbeten för:

  • Folktandvården skåne
  • Kristianstad kommun
  • Hässleholms kommun
  • Brinova fastighetsbolag
  • Fabös fastighetsbolag
  • Polisen Kristianstad